A temporary pathological situation

Just another WordPress.com weblog

a delicious leek sauce for fish or meat Sierpień 20, 2009

Filed under: cooking — fanofjarema @ 11:19

It’s so simple…. you put some butter into a casserole, when it’s starting to make a foam you add 2 or 3 leeks cut in small pieces. You boil it like this until they’re soft (do not burn the butter!). You pour it into a mixer and add the cream. You will have to salt it a bit after. Mniam!
I’ve tried it with a fried fish and it’s delicious.

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s